Våra kurser

Våra Kurser


På Burhalls älskar vi alla former av blockchains, digitala valutor och marknadsplatformar, här utbildar vi framtidens ledare att skapa normerna för det digitala samhället. 

Vi har åtagit oss att bredda och fördjupa vår förståelse för denna växande teknik, dess enorma potential och många utmaningar. Vi granskar och utvecklar kollektivt de allmänna konturerna med hjälp av tekniken bakom kryptovalutor mer känd som “ blockchain”, vi har sedan ett par år sedan studerat konsekvenser och möjligheter för ett samhälle uppbyggd på dessa protokoll, speciellt på olika tillväxtmarknader. 

Utifrån de insikter och kunskaper vi får under studierna skapar vi relevanta kurser för att utbilda professionella att bemöta den kommande efterfrågan.  Vi delar gärna med oss av våra insikter under kursen och hur de skall appliceras i praktiken.

Related articles

You may also be interested in

Growth Hacking

Growth Hacking

Growth Hacking has become popular in recent years as a method using targeted strategies to improve the outcome of marketing efforts in media and social media. Growth hacking is about understanding how media logic and digital media algorithms of different platforms work and then use this knowledge to influence customer behaviour, create drive measurable outcomes and intended effects.

Nathan Burns

Blockchain entrepreneur, keynote speaker, business developer, instructor, and co-founder of the Free Market Token, and the great Blockchain Collective in Australia, creator of the world’s

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.

Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.
Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.